- הלכה
- שחיטה והכשרת בשר
הכשרת כבד לאחר צלייה
שאלה
כאשר לאחר צליית כבד על האש, חייבים להכשיר את הכבד עם מים ומלח (תהליך של הכשרת בשר לא מוכשר)?
תשובה
לאחר צליית כבד מסירים את הכבד מעל הרשת. לבני אשכנז שוטפים את הכבד במים ומדיחים שלש פעמים (רמ"א יו"ד ע"ג). אכן לבני ספרד אם אוכלים אותו צלוי אין צורך בהדחה (כף החיים יו"ד ע"ו ובן איש חי פרשת קדושים).
הרב רואי מרגלית.

חובת הכשרת לבבות על אש גלויה?
הרה"ג דוב ליאור | י"ג כסלו תשס"ט

הקפאת כבד
הרה"ג דוב ליאור | י"ח תמוז תשס"ה
לסמוך על אינו יהודי בסופרים בענייני כשרות
הרבנות הראשית לישראל | ו כסלו תשפ"ב
האם מותר לחסום מתפלל מקבוצה של תפילה?
הרב אביעד תפוחי | כ"ז טבת תשפ"ג
הרב רואי מרגלית
ראש כולל הלכה בישיבת בית אל.
למה נוטלים ידיים שחרית?
י"א אדר א' תשס"ג
מה מותר לעשות בשעת קדיש
י"ז אדר א' תשס"ג
פדיון בת כהן
י"א אדר א' תשס"ג
גזירת ציצית
י"א אדר א' תשס"ג
ישיבת שבעה בחול המועד ובחנוכה
הרב בנימין במברגר | י"ז אלול תשס"ח

יריקה אחר נוצרים
הרה"ג דוב ליאור | י"ז כסלו תשס"ח

אתרוג שנפל ממנו הפיטם - כשרותו בחול המועד
הרב שמואל אריאל | ט"ז תשרי תשע"ו
גילוח בחול המועד
הרב אליעזר מלמד | כ"ג ניסן תשס"ז

אתחלתא דגאולה
הרב אליקים לבנון | י"ט תשרי תשפ"ד

לעלות שיעורי תורה לטיקטוק
הרב אליקים לבנון | י"ט תשרי תשפ"ד
ברכת כהנים - נשיאת כפיים
הרבנות הראשית לישראל | י"ט תשרי תשפ"ד
