ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

הכשרת כבד לאחר צלייה | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ב כסלו תשס"ד

הכשרת כבד לאחר צלייה


הרב רואי מרגלית

שאלה:
כאשר לאחר צליית כבד על האש, חייבים להכשיר את הכבד עם מים ומלח (תהליך של הכשרת בשר לא מוכשר)?

תשובה:
לאחר צליית כבד מסירים את הכבד מעל הרשת. לבני אשכנז שוטפים את הכבד במים ומדיחים שלש פעמים (רמ"א יו"ד ע"ג). אכן לבני ספרד אם אוכלים אותו צלוי אין צורך בהדחה (כף החיים יו"ד ע"ו ובן איש חי פרשת קדושים).

הרב רואי מרגלית.

מנהל ישיבת בית אל

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il