• במהלך העבודה

מריחת שעות עבודה

הרב אליעזר מלמד

ה אייר תשס"ד
שאלה
אני עובדת במקום עבודה מזה 5 חודשים. בהתחלה העומס היה רב והייתי עובדת 12 שעות ללא הפסקה או מנוחה (המגיעות לי). כעת הלחץ ירד בצורה משמעותית וישנן שעות בהן אני "מורחת" את הזמן עד לשעה שבה אצטרך ללכת. מצבי הכלכלי אינו מאפשר לי לעזוב. אני מרגישה כמן גזל על שעות אלה, למרות שלמנהלת ידוע כי איני פעילה בהן. מה דעתכם?
תשובה
כל זמן שהדבר ידוע למנהלת אין פגם במעשייך. טוב תעשי אם תגשי למנהלת ותאמרי לה שאת מוכנה לקבל עוד עבודה.