• תרופות וויטמינים

כשרות מי פה (לפסח בפרט)

מכון התורה והארץ

י"א ניסן תשע"א
שאלה
לאחר פסח יש לי טיפול אצל רופא שיניים והוא הורה לי לקחת שבוע לפני כן מי פה "קורסודיל" (תוצרת אנגליה). על המי פה כתוב לא לבליעה. לא מצאתי הכשר על התכשיר. האם מותר להשתמש בו כל השנה ובפרט בפסח?
תשובה
בס"ד שלום וברכת ד' אפשר להתקשר לרב שרשבסקי 025371662 או הרב הוד 039225314. הם יכולים לדעת מה יש בתרופה זו. בכל אופן אם אין אתה בולע אותה כלל אפשר להשתמש בה בפסח, כיוון שבודאי אין שם חמץ גמור. חג כשר ושמח הרב יהודה הלוי עמיחי מכון התורה והארץ כפר דרום אשקלון