• שמיעה בקול ההורים

טרמפים ושהיה במאחז בניגוד לדעת ההורים

הרה"ג דוב ליאור

ח מרחשון תשע"ב
שאלה
האם מותר לנסוע בטרמפים כדי להגיע להפגנות ולמאחזים בכללי? והאם מותר לנסוע בטרמפים כשההורים דואגים מטרמפים ודעתם אינה נוחה מזה? והאם מותר לי ללכת למאחז או לישוב כשההורים שלי מפחדים מאי צניעות מצד הצבא ואלימות מצידם?
תשובה
זאת שאלה שקשה לענות עליה באופן חד משמעי. בחור או בחורה שהולכים למאחזים ודומיהם צריכים לדאוג לא ליצור מתח ודאגה אצל ההורים שלו, אז איכשהוא צריך להשקיט את רוחם ולהרגיע אותם. על כל פנים, לא ללכת נגד הרצון שלהם ולגרום להם עוגמת נפש. תשובה נוספת בעניין הלכות טרמפים קדימות בטרמפים