• זוגיות

כיצד לאהוב יותר את אשתי

הרב ש. יוסף וייצן

ג טבת תשע"ב
שאלה
מה ניתן לעשות כדי לאהוב יותר את אשתי ולהרגיש שאני אוהבה יותר?
תשובה
שלום רב: לא לראות שום דבר כמובן מאליו. אשתך קמה בבוקר - תודה לקב"ה. אשתך לא מצלצלת אליך שמונים פעמים ביום וחלק מהזמן היא מתאפקת וחיה ללא ביטוי ההשתוקקות שלה אליך - תודה לה'. אשתך מצלצלת אליך עשרים פעם ביום - תודה לה', שהרי זהו ביטוי לכך שהיא משתוקקת אליך. בדברים שיש בה חסרונות, תודה לקב"ה על החסרונות שיש בה, משום שבמקומות שהיא חסרה שם תוכל להיות לצידה לעשות עימה חסד וכמה כיף לעשות חסד. נקודת חסרון היא אופציה נפלאה למגע אוהב. בדברים שאישתך מוכשרת וטובה, ודאי תודה לה'. כל טוב