• טרמפים

טרמפים בזמן לחוץ

הרב יצחק בן יוסף

כ"ג אדר תשע"ג
שאלה
שלום. אני נוסעת כל בקר לעבודה באיחור די משמעותי לצערי. אני מאד משתדלת בדרך כלל לעצור לטרמפיסטים, אך ישנם עיכובים גדולים לפעמים עם טרמפיסטים שמתווכחים מי היה ראשון, רוצים שאעצור להם במקומות שקשה להשתלב אח"כ בתנועה או שכל אחד רוצה לרדת במקום אחר וזה מאד מאד מעכב אותי. האם אני חייבת לקחת טרמפיסטים? הקושי הוא בבקר. בזמנים אחרים אני לוקחת בשמחה...תודה.
תשובה
אינך חייבת לקחת כל הזמן טרמפים ואינך חייבת לעצור במקום שקשה לך.