שאל את הרב

  • הלכה
  • שאלות כלליות

אפיית חלבי ובשרי בטוסטר אובן

undefined

הרבנות הראשית לישראל

כ"ו אב תשע"ג
שאלה
שלום רב.. האם אפשר לחמם מאכל בשרי בטוסטר אובן חלבי (בנפח 20 ליטר) , כאשר המאכל הבשרי הוא מוצק (לדוגמא בורקס בשר, שניצל וכד’..) ועטוף הרמטית בנייר כסף?
תשובה
ב"ה שלו-ם וברכה לכתחילה אין לחמם אוכל חלבי\בשרי בתנור בשרי\חלבי גם כאשר הוא עטוף כי אולי בכל זאת יצאו אדים\לחות\רוטב בשריים לתנור חלבי, וגם כאשר הכיסוי אוטם אין לכתחילה לחמם כדי שלא יטעו בעתיד בחימומים אחרים המחמם עצמו או אנשים אחרים. בברכה הרב חגי בר גיורא
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il