שאל את הרב

  • הלכה
  • שאלות כלליות
קטגוריה משנית
undefined
שאלה
שלום רב.. האם אפשר לחמם מאכל בשרי בטוסטר אובן חלבי (בנפח 20 ליטר) , כאשר המאכל הבשרי הוא מוצק (לדוגמא בורקס בשר, שניצל וכד’..) ועטוף הרמטית בנייר כסף?
תשובה
ב"ה שלו-ם וברכה לכתחילה אין לחמם אוכל חלבי\בשרי בתנור בשרי\חלבי גם כאשר הוא עטוף כי אולי בכל זאת יצאו אדים\לחות\רוטב בשריים לתנור חלבי, וגם כאשר הכיסוי אוטם אין לכתחילה לחמם כדי שלא יטעו בעתיד בחימומים אחרים המחמם עצמו או אנשים אחרים. בברכה הרב חגי בר גיורא
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il