• שבת ומועדים
  • שאלות כלליות

מה אישה יכולה לעשות בתקופת השובבי"ם?

הרב דוד חי הכהן

כ"ט טבת תשע"ה
שאלה
שלום הרב, אנחנו בתקופת השובבים וקראתי שלגברים יש תיקון גדול בפגם הברית וכו.. ואני רוצה לשאול אותך הרב, מה לגביי - נערה בת 17? מה אני יכולה לעשות על מנת לנצל את הימים אלו הכי שאפשר? הבנתי שהימים האלו מסוגלים מאד לתשובה.. קראתי שהתיקון הכללי מועיל מאד לגברים, האם כשאני קוראת אותו הוא גם מועיל לי? תודה מראש,
תשובה
התיקון מועיל גם לך, וטוב שתשתדלי ללכת בצניעות ולא לגרום חלילה לגבר לחשוב עליך מחשבות טובות ובזאת גדול חלקך.