- הלכה
- שחיטה והכשרת בשר
האם הרב יודע איזה חלק הוא טיבון ?
שאלה
לעניות דעתי החלק הזה מצריך עבדת כשרות מיוחדת בשם ניקור שאינו יכול להעשות עפ חיתוך בשם טיבון, יאיר את עיני הרב אם טעיתי
תשובה
אכן, סטייק טיבון רגיל מורכב משני חלקים (סינטה ופילה) המחוברים על ידי העצם. הבעיה בסטייק שבחתיכה זו יש צורך גם בניקור הגיד ואם מנקרים אותם החיבור מתפרק. אולם יש גם במסעדות כשרות סטייק טיבון וכפי שהבנתי זה סטייק משני החלקים האלו לאחר שעברו ניקור ולכן הם כשרים.
גם בררתי ברבנות הראשית ואמרו לי שיש סטייק טיבון בהכשר.
האם מותר לחסום מתפלל מקבוצה של תפילה?
הרב אביעד תפוחי | כ"ז טבת תשפ"ג
שוחט השרוי בלא אשה
הרב אביעד תפוחי | כ"א מרחשון תשפ"ג

הכשרת כבד במיקרוגל
הרה"ג דוב ליאור | י אלול תש"ע

עוף מפרפר בשחיטה הומנית
הרה"ג יעקב אריאל | כ"ד טבת תש"ע
הרב בנימין במברגר
רב בישוב בית אל ומנהל בישיבת בני צבי.
תפילין בבית ותשובה
כ"ג תשרי תשס"ו
קניין בשבת
כ"ג תשרי תשס"ו
דיברו עלי לשון הרע - אני אענש?
י"א אלול תשס"ה
י"ג מידות
כ"ג תשרי תשס"ו

הכשרת סיר הנינג'ה לפסח
הרב נועם דביר מייזלס | ד ניסן תשפ"ב
הכשרת מנגל לפסח
הרב יוסף אפריון | י"א אייר תשע"ו

הכשרת סיר הנינג'ה לפסח
הרב נועם דביר מייזלס | ד ניסן תשפ"ב

איזה "זרוע" לקנות לפסח ואם אוכלים אותה
הרב נועם דביר מייזלס | ז ניסן תש"פ

הנחת מחשב על ספר קודש
הרה"ג יעקב אריאל | ז ניסן תשפ"ג
