ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

טיגון כבד לאחר צלייה - רמת הצלייה | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ד סיון תשע"ח

טיגון כבד לאחר צלייה - רמת הצלייה


הרב יצחק בן יוסף

שאלה:
שלום רב,
עד איזו רמה יש לצלות כבד על מנת שיהיה אפשר לטגן אותו לאחר מכן על מחבת?

תשובה:
צריך חצי צלייה בין שרוצה לאוכלו כך, ובין אם רוצה לבשלו לאחר צלייה. (עו,ב רמ"א ש"ך ,כה"ח)


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il