ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

מחבת בשרי עם שיירי שניצלים | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"א תמוז תשע"ח

מחבת בשרי עם שיירי שניצלים


הרב יצחק בן יוסף

שאלה:
השתמשנו במחבת בשרי והכנו שניצלים. ניקינו אותה אבל לא הכל ירד. נשאר קצת שומן מהשמן. היום בישלנו במחבת הזו שקשוקה עבר קצת פחות מעשרים וארבע שעות השקשוקה נחשבת בשרית?

תשובה:
לא. לא צריך להמתין כמו אחרי בשר ולא לאכול ביחד עם גבינה.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il