- הלכה
- שאלות כלליות
הכשרת כלי פורצלן
שאלה
כלי פורצלן בשריים שלא היה בהם שימוש כ-5 שנים,
האם ניתן להכשירם לחלבי?
תשובה
בדרך כלל אין הכשר לכלים אלו, אולם לאחר יישון כה רב, ומבשר לחלב, מותר להכשירם ע"י הגעלה ברותחים בזהירות שלוש פעמים.
חימום בשרי או חלבי עם כיסוי
הרבנות הראשית לישראל | י"ג סיון תשפ"ב
טוסטר חלבי
הרב משה ליב הכהן הלברשטט | י"ב ניסן תשפ"א

למה שואלים הרב הרבה שאלות בבשר וחלב
הרב אלישיב קפקה | ז מרחשון תשפ"א
בשר וחלב
הרבנות הראשית לישראל | כ"ד אלול תשפ"ב

הרה"ג יעקב אריאל
נשיא ישיבת ההסדר רמת-גן וארגון חותם. לשעבר רב העיר רמת גן ואב בית הדין לדיני ממונות.

נוסח תפילה
כ"ד אב תשס"ב

גילוח במוצאי תשעה באב
כ"ט תמוז תשס"ב

ביטוח משלים
ב אב תשס"ב

נטילת ידיים בכיור
ט"ז אב תשס"ב
למה לא נוטלים לולב בשבת?
הרב רואי מרגלית | כ"א אדר ב' תשס"ג

לישון ולאכול בסוכה לפני סוכות
הרב נועם דביר מייזלס | ט"ו תשרי תש"פ

האם בימינו יש ליטול לולב ביום טוב שחל בשבת?
הרב שמואל אריאל | כ"ג תשרי תשפ"א

באיזה חוט מותר לחבר את הסכך?
הרב שמואל אריאל | י"ב תשרי תשע"ח

מצווה לפייס אישה?
הרב אליקים לבנון | י"א תשרי תשפ"ד
