ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

הכשרת ווק | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ב אלול תשס"ה

הכשרת ווק


הרה"ג דב ליאור

שאלה:
רציתי לשאול לגבי הגעלת ווק (מחבת גדולה) שהוקפצו בו (בושלו) חתיכות של חזה עוף בעבר (פעם אחת), ובטעות טיגנתי בו חמאה ובצל. כמובן שהשלכתי את הבצל לאשפה ואת הווק שטפתי בינתיים רק במים וסבון . שאלתי היא כיצד אוכל להגעילו/להכשירו ולהחזירו לשימוש למאכלים בשריים?

תשובה:
אם טיגון החמאה והבצל היה עם נוזלים-הכשרו בהגעלה. ואם הטיגון היה ללא נוזלים-הכשרו בליבון.

שוכתב משו"ת טלפוני

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il