• ברית

שני זוגות לקוועטר

בית הוראה טהרת המשפחה

ב אייר תשס"ח
שאלה
בשבת הקרובה תחול אי"ה ברית לבננו. יש לנו שני זוגות שמתאימים להיות קוועטר. הזוג האחד כנראה מסיבות של טהרה לא יוכל להיות למרות שהם מאוד מאוד רוצים. האם יהיה אפשרי לצרף את שני הזוגות לשמש כקוועטרים ובכך גם לפתור את בעיית הזוג הראשון? אשמח לתשובה מיידית.
תשובה
מזל טוב! שתזכו לראות הרבה נחת. אכן ניתן לשלב את שתי הזוגות, כך שאת מעבירה לאשה, והיא לחברתה שמעבירה לבעלה, והיא תעביר לבעל של האשה הראשונה שיעביר לבעלך. הרב שמואל הולשטיין