שאל את הרב

  • הלכה
  • בצל, דבר חריף וחיתוך בסכין

לביבות בסיר בשרי וטוסטר

undefined

הרה"ג יעקב אריאל

י"ד כסלו תש"ע
שאלה
אשתי טיגנה לביבות (עם בצל) בסיר בשרי לא בן יומו ואח"כ שמנו בטסטר חלבי (לא נקי משאריות). א מה הדין האוכל? ב מה הדין טוסטר? ג כיצד מכשירים טוסטר? ד. האם יש נפק"מ אם טיגנה את הבצל לבד או ביחד עם כל העיסה? מהי?
תשובה
האם הלביבות היו חמות, ואם כן, באיזו דרגת חום?
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il