שאל את הרב

  • הלכה
  • הפרדת הכלים

אבן שמוט למאכלי בשר וחלב

undefined

הרה"ג דוב ליאור

כ"ב תמוז תשע"א
שאלה
רכשתי לפני מספר ימים אבן שמוט. את האבן מחממים לפני השימוש בתנור של 250 מעלות. יש לציין שהאבן מגיע לטמפרטורה מאוד גבוהה. האם לאחר השימוש בה למאכלי חלב וכמובן הנקיון שלה אני יכולה לבצע שימוש גם למאכלי בשר? במידה וכן, האם יש צורך אולי בלהכניס אותה לתנור לבד?
תשובה
נראה שזה יהיה בעיה, כי אם זה בלע בחום כ"כ גבוה, יש חשש שזה גם יפלוט בחום כזה.
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il