• המניין

תפילת שחרית על חשבון המעביד

הרב מיכאל יומטוביאן

ח סיון תשע"ב
שאלה
אני עובד במקום עבודה ממשלתי. אני צריך להיות ב-7 בבוקר בעבודה. אין נוהל מסודר לגבי תפילת שחרית, אם זה על חשבון העובד או המעביד (כל אחד אומר משהו אחר). חלק אומרים זה תלוי במנהל הישיר וחלק אומרים זה גזל. אני בתור עובד חדש לא יודע מה לעשות. מצד אחד זה מפתה להחתים כרטיס לפני התפילה ומצד שני מפחד שייצא שכרי בהפסדי. לגבי מנחה וערבית אין בעיה אמרו לי זה על חשבון המעביד. לתשובתכם במהרה.
תשובה
שאל את המנהל שלך. הוא האחראי מטעם הממונים עליו לדאוג שתעבוד כראוי, וממילא הוא הכתובת לשאלה זו. בהצלחה, הרב מיכאל יומטוביאן