שאל את הרב

  • הלכה
  • קמח, תבלינים וקטניות

אופן בדיקת חומוס

undefined

מכון התורה והארץ

כ"ו שבט תשע"ג
שאלה
1. האם צריך לבדוק גרגיר גרגיר או שאפשר לפרוס כמה גרגירים יחד ולהסתכל עליהם באופן כללי? 2. אם הסתכלתי באופן כללי ואח"כ טחנתי את כל החומוס הדק היטב האם מותר בדיעבד?
תשובה
בס"ד שלום וברכת ד' הבדיקה צריכה להיות אחד אחד. אם הסתכלת באופן כללי וטחנת דק דק, אפשר לאכול , כדין הקמח. בברכת התורה והארץ הרב יהודה הלוי עמיחי מכון התורה והארץ כפר דרום אשקלון
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il