ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

מרגרינה לאשכנזים בפסח | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"א ניסן תשע"ג

מרגרינה לאשכנזים בפסח


הרבנות הראשית לישראל

שאלה:
האם מותר לאשכנזים לאכול מרגרינה בלובנד בפסח?

תשובה:
ב"ה
שלו-ם וברכה,

מרגרינה רגילה מכילה רכיבי קטניות אלא אם כן מודפס ללא חשש קטניות והיא מכילה שמן דקלים או קוקוס.

בברכה,
הרב חגי בר גיורא


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il