ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

הכשרת כבד | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ז מרחשון תשע"ד

הכשרת כבד


הרה"ג יעקב אריאל

שאלה:
נאמר לי כי במקום לשרוף כבד טרם טיגונו למען הכשרות ניתן לבשלו במים רותחים ואז לטגן וזה כשר. האם זה נכון?

תשובה:
לא שורפים אלא צולים כמו כל בשר צלי,
אין לבשל את הכבד לפני צלייתו.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il