ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שאל את הרב הלכה שחיטה והכשרת בשר

הכשרת כבד

הרה"ג יעקב אריאלכ"ז מרחשון תשע"ד
278
שאלה
נאמר לי כי במקום לשרוף כבד טרם טיגונו למען הכשרות ניתן לבשלו במים רותחים ואז לטגן וזה כשר. האם זה נכון?
תשובה
לא שורפים אלא צולים כמו כל בשר צלי, אין לבשל את הכבד לפני צלייתו.
עוד בנושא שחיטה והכשרת בשר

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות. לחץ כאן להעברת שאלתך לרב.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il