שאל את הרב

  • שבת ומועדים
  • שימוש בפלטה
קטגוריה משנית
undefined
שאלה
לפי דעת הרב, אפשר לחמם בשבת מאכל עם מעט רוטב? ממש מעט...
תשובה
אם הרוטב הוא מעט ואין לו חשיבות עצמית ולא ישפכו אותו על תפו"א או אורז, אם זה למשל בשר ויש שם מעט רוטב כדי למנוע את החירוך של המאכל, אז הולכים אחר עיקר המאכל, ועיקר המאכל הוא גושי ומותר. אבל אם משתמשים גם ברוטב אסור לחמם אותו בשבת.
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
ניווט מהיר
שאלות באתר ישיבה
  • הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א
    הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א
  • הרב אליעזר מלמד
    הרב אליעזר מלמד
  • הרה"ג דוב ליאור
    הרה"ג דוב ליאור
  • הרב יהושע שפירא
    הרב יהושע שפירא
  • הרב שמואל אליהו
    הרב שמואל אליהו
  • הרה"ג אביגדור נבנצל
    הרה"ג אביגדור נבנצל
  • הרב רואי מרגלית
    הרב רואי מרגלית
  • הרב דניאל קירש
    הרב דניאל קירש
  • הרב אלישיב קפקה
    הרב אלישיב קפקה
  • הרב יהודה אודסר
    הרב יהודה אודסר
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il