• קשר בגיל צעיר

קשר זהיר בדרך לחתונה

הרב ש. יוסף וייצן

כ"ד סיון תשע"ה
שאלה
שלום כבוד הרב , אם אנחנו לא חברים בהגדרה וכמובן אין נגיעה מילות חיבה או כל דבר איסור אחר. העניין מכוון למטרת חתונה בלבד , האם מותר לדבר רק בשביל לא לנתק את הקשר ולהחזיק עד לחתונה , אם כן באיזה תדירות הדבר מותר? האם מותר בפלאפון / הודעות או גם במציאות ? אשמח לקבל תשובה , בתודה . בבקשה אם אפשר לא לפרסם את שמי.
תשובה
שלום רב מאד קשה לשמור על קשר על אש נמוכה. לפעמים אפילו זה מייסר יותר מאשר הידיעה שעכשיו אין קשר. הדרך לשמור על מחויבות היא לדבר בינכם ולומר שאתם מקבלים על עצמכם שלא להתחיל קשר עם מישהו אחר לפני שאתם מודיעים ומוודאים שהקשר בינכם לא יצא אל הפועל. לחילופין לדבר פעם בחודש בכל ערב ראש חודש להתענינות בסיסית. כל טוב ובהצלחה