ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שאל את הרב הלכה קמח, תבלינים וקטניות

ברירת גרעינים טחונים

הרה"ג דוב ליאורי"ט אייר תשע"ח
שאלה
אנחנו טוחנים באופן קבוע זרעי פשתן, שומשום וגרעיני חמניה (לא קלויים), הטחינה נעשית במטחנת קפה. האם יש חובה לברור קודם הטחינה? תודה רבה
תשובה
מספיק לבדוק בדיקה מדגמית מכיוון שלא שמענו על נגיעות מיוחדת בדברים אלו.
עוד בנושא קמח, תבלינים וקטניות

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות. לחץ כאן להעברת שאלתך לרב.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il