ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

השניצל בשרי - המחבת חלבי | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ח אדר א' תשס"ה

השניצל בשרי - המחבת חלבי


הרה"ג דב ליאור

שאלה:
אם קצה של שניצל בשרי חם מהמחבת, לח משמן, נוגע בקצה של מחבת פרווה וחלבי, מבפנים, הכל נטרף? מה אפשר לעשות אם כן?

תשובה:
תגעילו את המחבת בעירוי מים רותחים. האוכל בסדר גמור ומותר לאכלו.

שוכתב משו"ת טלפוני

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il