האם יש סגולה לומר 40 יום תהילים?

הרב דוד חי הכהן

כ"ט אייר תשפ"א
שאלה
שלום, שמעתי על סגולה לומר 40 יום רצוף ספר שלם בתהילים לזכות זיווג הגון. רציתי לשמוע פרטים נוספים על הסגולה... אתמול סיימתי את היום האחרון מתוך 40 יום רצופים בהם הייתי אומרת כל יום את ספר רביעי בתהילים. אמרתי את בקשתי בפה לפני אמירת התהילים ואחרי, וגם נתתי צדקה. הייתי בטוחה שבסיום הסגולה כבר אהיה בסטטוס אחר...:) ואני עדיין לא אשמח להסבר תודה רבה מראש!
תשובה
אינני מכיר את מקור הסגולה, אך כל תפילה יש בה תועלת ויש מעלה גדולה באמירת תהילים. וכבר נאמר קוה אל ד' ויושע לך. ואם ד' יזכה אותך לבית טוב ומוצלח תזכי לשמוח למפרע על כל התפילות שהתפללת.