- הלכה
- שחיטה והכשרת בשר
הכשרת כבד בתנור
שאלה
א. ידוע לי שצריך להשאיר את התנור פתוח כשמכשירים כבד. האם אפשר לשים כף עץ בין התנור ובין הדלת וכך התנור לא סגור לגמרי, האם זה מספיק?
ב. ידוע לי כי לאחר ההכשרה צריך להכשיר את התנור, האם הדלקתו לחום מקסימלי במשך 20 דקות על החום הגבוה ביותר מספיקה? (מדובר בתנור בשרי)
תשובה
א. אין צורך להשאיר את התנור פתוח בזמן הכשרת הכבד ובלבד שהכבד מונח על רשת וכדו' שיאפשר לדם לצאת.
ב. כן.

צליית כבד במנגל חד פעמי
הרב יצחק בן יוסף | י"ט אדר תשפ"א

הכשרת כבד בתנור
הרב יוסף דהאן | ד סיון תשס"ב
חלק מהדרין וחלק ריאה
הרבנות הראשית לישראל | ח שבט תשע"ח

מליחת חתיכות רבות של בשר
הרב אלישיב קפקה | ב ניסן תשע"ט

הרב שלום אילוז
ר"מ וראש כולל הלכה בישיבת ניר, קרית ארבע ובישיבה בתל אביב.

בשר בחלב נ"ט בר נ"ט לרמ"א
י"ז תמוז תשס"ו

יחוד במקום העבודה
י"ז תמוז תשס"ו

מודים דרבנן
כ"ו סיון תשס"ו

ברכה על ליפתן
ז תמוז תשס"ו

הכשרת כלי זכוכית לפסח
הרב עזריה אריאל |

מאכלים כשרים לפסח
מכון התורה והארץ | ד ניסן תשע"א

הכשרת סיר הנינג'ה לפסח
הרב נועם דביר מייזלס | ד ניסן תשפ"ב
הכשרת מנגל לפסח
הרב יוסף אפריון | י"א אייר תשע"ו

הנחת מחשב על ספר קודש
הרה"ג יעקב אריאל | ז ניסן תשפ"ג
