• בין בעלי מקצוע ללקוחות

חוג ריקוד עם מדריך גבר

הרה"ג דוב ליאור

י"ב תמוז תשס"ח
שאלה
האם מותר לאישה ללכת לחוג ריקוד כאשר כל המשתתפים בחוג הן נשים פרט למדריך שהוא גבר והוא רואה אותן רוקדות? אודה לכם אם תיתנו לי מקורות לתשובה.
תשובה
השאלה לא בשביל הנשים אלא בשביל המדריך. זה כמו ללכת לבריכה שיש בה מציל - לכתחילה לא ראוי. לא שיש לאשה בעיה ללכת, אבל לא שתציג ריקוד בפני גבר שאז היא מסייעת לדבר עבירה בזה שגורמת לו הרהורים לא טובים. לכתחילה לא ראוי שאישה תלך. המדריך ודאי לא צריך לעשות את זה. עיקר הבעיה שלו ולא שלהן.