ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

כלים של כבד | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ב אייר תשס"ד

כלים של כבד


הרה"ג דב ליאור

שאלה:
כלים שהשתמשנו בהם לחיתוך ושמירת כבד עוף ובקר, האם מותר להשתמש בהם לצורך אחר או שהשימוש בהם יהיה להבא רק לבשר שלא הוכשר?

תשובה:
מצד עיקר הדין, כלי שהשתמשנו בו לשמירת בשר לא מוכשר, מכיוון שהבשר שבתוכו היה גושי ולא נוזלי, לכן הדפנות לא בלעו ממנו והוא מותר לשימוש לאחר שטיפה והדחה היטב.

שוכתב משו"ת טלפוני

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il