שירת ילדות בנוכחות אביהן

הרב ש. יוסף וייצן

ד תשרי תשע"ג
שאלה
שלום כבוד הרב, האם מגיל מסויים ראוי לאסור על ילדות לשיר בנוכחות אביהן, ואם כן, כיצד להציג זאת בפני הילדות? (גם ככה קשה לילדה עם זה שאנחנו לא מרשים לרקוד בבית). הגדולה שלנו בת כמעט עשר, השירים נכון לכרגע שירים מקלטות ילדים, מתנועת הנוער אריאל ושירים מהכיתה.
תשובה
שלום רב, בנות יכולות לשיר בנוכחות אביהם גם אם הם גדולות. בנוגע לנוכחות אחים, מגיל בת מצווה אסור אולם שירי שבת נהוגים לשיר ביחד כל המשפחה. כל טוב