• קמח, תבלינים וקטניות

חטיף גרנולה

מכון התורה והארץ

י"ג מרחשון תשע"ג
שאלה
שלום לכבוד הרב! *ראיתי בתשובות כי יש לבדוק גרנולה. רציתי לשאול מה לגבי חטיפי גרנולה - בהם הגרנולה(בתוספת של אגוזים, שומשום וכד’) מדובקת לגוש אחד מוארך... האם צריך לבדוק גם כאשר יש כשרות טובה כגון בד"ץ העדה החרדית? תודה רבה! תודה רבה!
תשובה
בס"ד שלום וברכת ד' בדרך כלל אין בעיות (אם אין ניקוב מיוחד בחטיף), כדאי להעיף מבט כללי שאין חרקים חיצוניים. בברכת התורה והארץ הרב יהודה הלוי עמיחי מכון התורה והארץ כפר דרום אשקלון