ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

כלי פרווה שנפל לרוטב עוף - המשך | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ח אדר ב' תשע"ד

כלי פרווה שנפל לרוטב עוף - המשך


כולל הלכה בית אל

שאלה:
תודה רבה, כבוד הרב. אני מתנצלת על ריבוי הפרטים והשאלות. לפני שקיבלתי את התשובה, שטפתי את המעבד באופן רגיל עם סבון וקצצתי בו בצל. האם זה לא מפריע? החלק שנפל לרוטב עוף כולל בתוכו צינור כפול, ואינני יכולה לשפשף בפנים, אלא רק מבחוץ

ועוד שאלה קטנה. אכלתי בטעות עם כף פרווה דג שנעשה בכלים בשריים בתנור בשרי. האם מספיק רק לשטוף אותו עם סבון?

השאלה נשאלה בהמשך לשאלה "כלי פרווה שנפל לרוטב עוף"

תשובה:
שלום וברכה.

1. ראוי שלא לאכול את הבצל עם חלב. את החלק יש להשרות למשך כמה דקות בסבון כלים ולשפשף עד היכן שאת יכולה.
2. כן.

הרב עודד מילר


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il