שאל את הרב

כתמים אדומים בעוף מוכשר

undefined

הרה"ג יעקב אריאל

י"ט אלול תשע"ח
שאלה
שלום לרב, 1. קניתי גרון עוף (כשר כמובן) וראיתי שבמקומות רבים יש כתמים שנראים של דם (הם כה רבים שלא יכולתי בכלל להסיר אותם גם אם רציתי). השאלה אם יש בזה בעיה או שמותר לבשל אותם כך? 2. באופן כללי (בחלקי עוף שונים) - האם צריך להוריד כתמים אדומים או ורודים לפני הבישול או שאין בזה בעיה? תודה רבה!
תשובה
הכתמים האדומים אינם דם אסור הם נוצרו כנראה כתוצאה מהמריטה
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il