ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שאל את הרב הלכה עופות

כתמים אדומים בעוף מוכשר

הרה"ג יעקב אריאלי"ט אלול תשע"ח
234
שאלה
שלום לרב, 1. קניתי גרון עוף (כשר כמובן) וראיתי שבמקומות רבים יש כתמים שנראים של דם (הם כה רבים שלא יכולתי בכלל להסיר אותם גם אם רציתי). השאלה אם יש בזה בעיה או שמותר לבשל אותם כך? 2. באופן כללי (בחלקי עוף שונים) - האם צריך להוריד כתמים אדומים או ורודים לפני הבישול או שאין בזה בעיה? תודה רבה!
תשובה
הכתמים האדומים אינם דם אסור הם נוצרו כנראה כתוצאה מהמריטה
עוד בנושא עופות

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות. לחץ כאן להעברת שאלתך לרב.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il