ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
זה הזמן להצטרף להגרלת הפרסים הגדולה של אתר ישיבה

מזלג חלבי בשניצל | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


כ"ב אב תשס"ט

מזלג חלבי בשניצל


הרה"ג דוב ליאור

שאלה:
מזלג חלבי ננעץ למשך 2-3 שניות בבשר חם בעודו על האש [להפוך שניצל]. האם המזלג צריך הכשר? אם כן, הגעלה או ליבון? המזלג משמש בד"כ לאכילה בשולחן, וליבון כנראה ישחיר ויכער אותו וכבר לא יהיה ראוי לכך יותר.

תשובה:
אני חושב שמספיק הגעלה. בבשר אין שום בעיה.

שוכתב משו"ת טלפוני

ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il