• ממתקים

שוקולד M&M שכתוב במרכיבים REAL MILK CHOCOLATE

הרבנות הראשית לישראל

ד ניסן תשע"ד
שאלה
זה אבקת חלב נוכרי או נחלב נוכרי ממש?? הכשרות היא או יו די . U עם עיגול מסביב והאות D. הבנתי שאבקת חלב נוכרי אפשר עוד להקל אבל חלב נוכרי ממש אני לא רוצה לאכול. תודה רבה
תשובה
ב"ה שלו-ם וברכה הou נותן כשרות גם לחלב ניגר. בדרך כלל בשוקולד משתמשים באבקת חלב. הרבנות הראשית נתנה אישור כשרות לשוקולד ממס ' תעודה : 18993 תאריך לועזי : 08/01/2014 תאריך עברי : יום רביעי ז' שבט תשע"ד שם היבואן : אלוניאל בע"מ סוכריות אם אנד אם M&M ("כל מוצר לאחר הסוגריים אינו מאושר") בהשגחה : OU Mars Chocolate : יצרן ארץ : ארה"ב 31/12/2014 : תוקף קודי ייצור סמל OUD חייב להופיע על כל אריזה מקורית נוסח התווית : כשר חלבי לאוכלי א. חלב נוכרי בהשגחת OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל מוצר זה הינו חלבי, לאוכלי אבקת חלב עכו"ם, בברכה הרב חגי בר גיורא