ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

מאכל שהוכן בתנור בשרי והונח בכלים חלביים | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ט טבת תשע"ח

מאכל שהוכן בתנור בשרי והונח בכלים חלביים


כולל הלכה בית אל

שאלה:
שלום רב,

התנור שלי בשרי והוכן בו דג אחרי השימוש בשרי אחרון כ24 שעות (אולי אחרי 23 שעות). הדג כשהוא חם הונח בצלחות חרסינה חלביות והשתמשו בסכום חלבי.
האם צריך להכשיר צלחות וסכום?

תודה רבה מראש,

תשובה:
בע"ה

שלום וברכה
בהנחה שבעת אפיית הדג התנור היה נקי משאריות של מאכלי בשר, הרי שאין צורך להכשיר את הכלים.

בברכה,
הרב עודד מילר


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il