• נישואין

שלום בית

הרב ש. יוסף וייצן

כ"ה תשרי תשפ"א
שאלה
כבוד הרב, השאלה שלי היא שלום בית בעלי לא עובד ככה חצי שנה ואני אחרי חופשת לידה חזרתי לעבוד והוא שומר על הילדים הבעיה שהוא יוצא בערב ושותה וחוזר בעמצא הלילה ולפעמים הוא מעיר אותנו מהשנה מצעקות שלו ואני דיברתי איתו על זה שזה לא טוב שהבן שלנו רואה אותו ככה דיברנו שאם הוא רוצה לגדל את הילדים שלו כמו שצריך הוא צריך להיות אבא ולא לצאת לשתות, אם לא בו נפרד, בבקשה תעזור לי מה אני עושה?
תשובה
שלום רב כמו שאת אומרת זה מצב בלתי נסבל שהאיש הולך ושותה ואז מטיל אימה בביתו. לך יש כוח רב. כדאי אולי שאת תלכי ליעוץ כדי שתהיה חזקה ויציבה. מתוך חוזק יהיה לך כוח גדול יותר אולי לתקן את הדרוש תיקון. אם לא תצליחי להביא לידי תיקון אולי לא יהיה ברירה ותלכו לתרופה המרה של הגירושין. כל טוב