מציאת זיווג ופרנסה

הרב ש. יוסף וייצן

י"א כסלו תשפ"א
שאלה
היי, יש לי שאלה. מתי אמצא את הזיווג? איך אדע איזה תחום ללכת לגבי עסקים? גם האם למצוא עבודה כרגע או להשקיע את כל כולי בעסק?
תשובה
שלום רב, כולנו איתך, ורוצים שכל החלומות שלך יתממשו מיד. אולם אם יש עיכובים שלא יהיו רבים. בכל מצב הפסיביות היא מקשה. כדאי שתהיי אקטיבית ופעילה. כדאי שתהיי עסוקה. עסוקה ומעניינת את עצמך. ברגע שטוב לך עם עצמך, קל יותר גם שמישהו אחר יתאהב בך. מתי זה יהיה - קשה לנו לדעת. אנו לא נביאים, אבל אנו יכולים לומר שככל שאת תהיי שמחה יותר כך הסיכויים לכך גדולים. השמחה פותחת הרבה דלתות. כל טוב