• איך למצוא שידוך?

מציאת זיווג הגון

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א

ל אדר א' תשס"ג
שאלה
אני מתפלל כ-3 שנים ומשתתף בהרבה שעורי תורה ולא מצליח למצוא זיווג מתאים. אני נפגש ואין את ההתחברות לקשר הדוק והמשכיות, המטרה שלי היא להקים בית הגון בישראל. לכן מצב זה משפיע עלי להמשכיות חיי היום יום. מה עוד אפשר לעשות?
תשובה
אנו לא יודעים להסביר מדוע יש אנשים שמתעכב זיווגם, אך ברור שהכל לטובה וצריך להאמין שימצא הזיווג המתאים. צריך סבלנות ולקבל את יסורי העיכובים באהבה. בכל זאת אולי כדאי שתתיעץ עם יועץ נישואין שידריך אותך מה לעשות על מנת למצוא את זיווגך ובעז"ה תזכה לבנות בית בקרוב.