• איך למצוא שידוך?

שידוכים-אזור מגורים

הרב ש. יוסף וייצן

י"ט תמוז תשע"ד
שאלה
בתי בת ה-20 גרה ולומדת בצפת. נשארו לה עוד שנתיים. בחורי ישיבות נרתעים מלהיפגש עמה , בגלל הריחוק מהמרכז, מהישיבה שלהם. לאחר שהבנו זאת אנחנו כבר לא מציינים שהיא מעוניינת לגור בצפת. כיצד צריכים להציג אותה? ישיבת ההסדר בצפת הוא בעל אופי שונה מההסדרים המקובלים. מעבר לזה קימת הישיבה של הרב עזרא שיינברג. אשמח לתשובה,
תשובה
שלום רב: נראה לנו שיש הרבה בני ישיבות שהיו שמחים להיות מחוברים לצפת. אין טעם להעלים מקום מגורים. בכל אופן כשמבררים לא חייבים לספר הכל. מה ששואלים חייבים לענות ביושר. אבל אין חובה מראש לספר הכל. כל טוב