• ממתקים

כשרות המוצר Terra

הרבנות הראשית לישראל

י"ג אדר א' תשע"ד
שאלה
רציתי לשאול לגבי המוצר chips Terra שמייבאת אותו חברת גלובל גורמה פרודקטס: כתוב שהמוצר הוא באישור הרבנות הראשית לישראל אבל אני לא מכיר את גוף הכשרות שנותן לו הכשר.. האם מספיק אישור של הרבנות הראשית או צריך גם אישור בנוסף מגוף כשרות מסוים? ולנידון דידן האם המוצר כשר?
תשובה
ב"ה שלו-ם וברכה למוצר יש כשרות k באישור הרבנות הראשית לישראל. יש כשרות גם למוצר חלבי המכיל אבקת חלב נוכרי. בדרך כלל הרבנות מאשרת כשרות של גוף כשרות אחר, לפעמים המוצר בהשגחת הרבנות הראשית כגון: בבשר מיובא. בברכה הרב חגי בר גיורא