ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

הכשרת טוסטר לחיץ - המשך | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ז אלול תשע"ד

הכשרת טוסטר לחיץ - המשך


כולל הלכה בית אל

שאלה:
האם צריך לזרוק את הטוסטור או שאפשר להשתמש בו?
הניר אפיה כיסה את השניצל כך שאף טיפת שמן או שניצל לא נגעה בטוסטר.
תודה

השאלה נשאלה בהמשך לשאלה "הכשרת טוסטר לחיץ"

תשובה:
בדרך כלל המציאות היא שהטעם ואף השמן של הבשר עוברים גם לצד השני של הנייר. בוודאי כאשר לוחצים את השניצל בטוסטר.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il