ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שבת בקראון פלזה עם הרב שמואל אליהו והרב יוני לביא ושבת שירה עם הרב סבתו
שאל את הרב הלכה שחיטה והכשרת בשר

לבשל כבד אחרי צליה

יצחק בן יוסףט אייר תשע"ה
238
שאלה
שלום לרב . האם יש מציאות שאסור לבשל כבד אחרי צליה?
תשובה
1. לבשל לאחר הדחת הבשר הצלוי במים .(לספרדים - מדין חומרה ) 2. כבד ששהה שלושה ימים ואחר כך צלאו אסור לבשלו. (אלא אם כן היו בהקפאה) יתכן שיש עוד דוגמאות
עוד בנושא שחיטה והכשרת בשר
שאל בהמשך לשאלה זו

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il