- הלכה
- שחיטה והכשרת בשר
לבשל כבד אחרי צליה
שאלה
שלום לרב . האם יש מציאות שאסור לבשל כבד אחרי צליה?
תשובה
1. לבשל לאחר הדחת הבשר הצלוי במים .(לספרדים - מדין חומרה )
2. כבד ששהה שלושה ימים ואחר כך צלאו אסור לבשלו. (אלא אם כן היו בהקפאה)
יתכן שיש עוד דוגמאות

כשרות תרנגול הודו
הרב נועם דביר מייזלס | כ שבט תשפ"א

כלי מטבח ששמשו לצליית כבד
הרב יצחק בן יוסף | ו אייר תשפ"א

בהמשך לשאלתי - בשר שנתעלם מן העין
הרה"ג יעקב אריאל | כ"ז אייר תשס"ט

הכשרת כבד בתנור
הרב יוסף דהאן | ד סיון תשס"ב

הרב יצחק בן יוסף
מו"צ ורב שכונה ברמת גן.ראש בית מדרש תורה או"ר ודיין בבית הדין לגיור בצה"ל. לשעבר רב זרוע יבשה וראש בית המדרש של הרבנות הצבאית.

הכשרת טוסטר במקום טבילה
ד אייר תשע"ב

שינה בשבת ערב שבועות
ט"ז אייר תשע"ב

לתת לבת קטנה לברך על החלות והיין בשבת
ט"ו אייר תשע"ב

חביתה שנגעה בחצובות הכיריים
ח אייר תשע"ב

שימוש במילה "מזרוחניק" כביטוי גנאי
הרה"ג יעקב אריאל | ז שבט תשפ"ג

כשרות יין שנגע בו חילוני
הרה"ג דוב ליאור | י"ט אדר א' תשס"ה

עלייה לקבר בהריון
הרב עזריה אריאל | ב אייר תשע"ו

לטלפן לקרובים בעקבות פיגוע
הרה"ג דוב ליאור | כ"א תמוז תשס"ב
האם משחת ידיים נחשבת חציצה לנטילת ידיים?
כולל הלכה בית אל | ד שבט תשפ"ג

חשש לגזל
הרב יהודה אודסר | ז שבט תשפ"ג
מאין הגיעו הגויים
הרב פרופ' נריה גוטל | ה שבט תשפ"ג
