ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

לבשל כבד אחרי צליה | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ט אייר תשע"ה

לבשל כבד אחרי צליה


הרב יצחק בן יוסף

שאלה:
שלום לרב . האם יש מציאות שאסור לבשל כבד אחרי צליה?

השאלה נשאלה בהמשך לשאלה "לבשל כבד ולצלותו"

תשובה:
1. לבשל לאחר הדחת הבשר הצלוי במים .(לספרדים - מדין חומרה )
2. כבד ששהה שלושה ימים ואחר כך צלאו אסור לבשלו. (אלא אם כן היו בהקפאה)
יתכן שיש עוד דוגמאות

שאלה אישית אחת נשאלה בהמשך לשאלה זו.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il