ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שאל את הרב הלכה שחיטה והכשרת בשר

לבשל כבד אחרי צליה

הרב יצחק בן יוסףט אייר תשע"ה
248
שאלה
שלום לרב . האם יש מציאות שאסור לבשל כבד אחרי צליה?
תשובה
1. לבשל לאחר הדחת הבשר הצלוי במים .(לספרדים - מדין חומרה ) 2. כבד ששהה שלושה ימים ואחר כך צלאו אסור לבשלו. (אלא אם כן היו בהקפאה) יתכן שיש עוד דוגמאות
עוד בנושא שחיטה והכשרת בשר

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות. לחץ כאן להעברת שאלתך לרב.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il