טעות בניסוח

רבנים שונים

ו שבט תשפ"א
שאלה
הייתי צריך לשאול האם יש איסור (אולי גניבת דברים או איסור אחר ולא דווקא אונאה ) וגם אם אין האם זו דרך ראוייה לבני תורה כ"כ בתשובה נאמר שכך מקובל בהרבה אתרים , האם זה מקור להתיר וכן האם השימוש המרובה בטקטיקה הזו לא מוכיח את ההיפך הוא מוכיח שרוב המשתמשים לא מודעים לעניין אחרת אין עניין להשתמש בטקטיקה הזו
תשובה
שלום רב, כפי שנתבאר בתשובה הקודמת אין שום איסור בדבר, וגם אין בכך בעיה ביחס לבני תורה. מה שנאמר בתשובה הקודמת שהדבר מקובל בהרבה אתרים, נאמר בתוספת כלפי הטענה שאין ידיעה בדבר. היות והדבר מקובל, ניתן לצפות לכך, אך גם אם לא היה מקובל, אין בדבר איסור כפי שנתבאר. הרב עזרא כהן