ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט
שאל את הרב הלכה שחיטה והכשרת בשר

בשר וכבד במקרר

הרב דוד חי הכהןג אייר תשע"ג
222
שאלה
לרב דוד חי הכהן שלום בכפילא. למנהג הספרדים, עד כמה זמן [כמה ימים] מותר לבשר או כבד לשרות במקרר [לא במקפיא] כדי שיהיה מותר לצלותם ואח"כ לבשלם?
תשובה
עד שלושה ימים כדין בשר ששהה בתקנת הגאונים.
עוד בנושא שחיטה והכשרת בשר

לא ניתן להעביר הודעה לרבנים באמצעות מערכת התגובות. לחץ כאן להעברת שאלתך לרב.

את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il