ישיבה - בשביל זה יש אינטרנט

בשר וכבד במקרר | שאלות ותשובות | אתר ישיבה

Bookmark and Share RSS לנושא זה Rss אפשרויות חיפוש
שלום אורח, ( התחבר / הרשם )


ג אייר תשע"ג

בשר וכבד במקרר


הרב דוד חי הכהן

שאלה:
לרב דוד חי הכהן שלום בכפילא.
למנהג הספרדים,
עד כמה זמן [כמה ימים] מותר לבשר או כבד לשרות במקרר [לא במקפיא] כדי שיהיה מותר לצלותם ואח"כ לבשלם?

תשובה:
עד שלושה ימים כדין בשר ששהה בתקנת הגאונים.


ברצוני לשאול שאלה בהמשך לתשובה זו





את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il