• ממתקים

כשרות חטיף שוקולד של romega

הרבנות הראשית לישראל

י"ז אב תשע"ד
שאלה
קניתי חטיף שאין עליו כשרות ואין עליו בכלל מלל בעברית. המוכר אמר שבארגז של המוצר יש כשרות. האריזה אדומה ברובה וכתוב על המוצר בגדול wafers החטיף מיוצר על ידי datay gida sanayi ve ticaret מיוצר עבור חברת mega gida san אם החטיף כשר - מי נותן לחטיף הזה כשרות?
תשובה
ב"ה שלו-ם וברכה צריך לכתוב על המוצר שם נותן הכשרות באישור הרבנות הראשית. לפעמים כותבים רק על אריזה חיצונית אבל צריך לראות כתוב. אפשר לבדוק באתר של הרבנות במחלקת יבוא- רשימת מוצרים, להקיש ctrl f ולכתוב וופל. בברכה הרב חגי בר גיורא