• עובד ומעביד

דיני ממונות

כולל דיינות פסגות

כ"ז אייר תשע"ג
שאלה
ישבתי עם מפקח בניה לקראת הרחבת ביתי, מתוך מגמה לקחת אותו לפרויקט. לאחר 2 פגישות ,שהתחוור לי העלות , החלטתי לסגור עם מפקח אחר. בפגישות אלו לא נלקח שום רעיון מהמפקח המאוכזב ולא שונתה תכנית האדריכל לפי הצעותיו. האם צריך לשלם על הפגישות שנעשו לאור האמור?
תשובה
בס"ד שלום וברכה אין צורך לשלם על אותם פגישות, מכיוון שנוהג העולם לעשות הכירות עם המפקח, והמידע שניתן מהמפקח הוא רק בשביל לראות האם יש התאמה בין הלקוח למפקח. בברכה הרב יעקב פיג'ו