שאל את הרב

  • הלכה
  • שאלות כלליות
קטגוריה משנית
undefined
שאלה
הטורי זהב סובר שרכיב לא כשר שנותן טעם אינו בטל בשישים בגלל חשיבותו. והט"ז מסייג שהדבר נאמר רק כאשר מדובר ברכיב שנותן טעם בצורה מובהקת. האם לשמן בימינו יש דין של נותן טעם מובהק או נותן טעם עדין?
תשובה
ב"ה שלו-ם וברכה הכל תלוי בכמות השמן בתערובת וחוזק טעמו (ph) ככל שה(ph) יותר נמוך הטעם יותר חומצי. שנה טובה ומתוקה הרב חגי בר גיורא
לחץ כאן לשליחת שאלה בהמשך לשאלה זו
את המידע הדפסתי באמצעות אתר yeshiva.org.il